RatsastuskouluRatsastuskoulu

Ratsastuskoulu

Hyvä asiakkaamme, olemme siirtymässä uuteen ratsastustuntien varaamisen aikakauteen. Palvelun käyttöönoton harjoittelun aikana pahoittelemme mahdollisia alkuhankaluuksia. Jatkossa voit varata irtotunnit ja vakiotunnit suoraan osoitteesta: https://hopoti.com/stable/RatsastuskouluPonikoulu

OHJEET:

Ratsastuskoulu Ponikoulu on maailmassa ensimmäisten joukossa ottanut käyttöön Hopotin, pelkästään ratsastusmaailmaa varten luodun varauspalvelun. Palvelun avulla kausien, tuntien ja tallikorttien ostamisesta tulee helppoa ja vaivatonta - Hopotia voi käyttää millä tahansa laitteella suoraan nettiselaimessa.

Ratsastuskoulu Ponikoulun tuntien varaamiset ja peruutukset hoidetaan Hopotissa. Muistathan siis käydä heti rekisterötymässä Hopotiin. Alla vielä ohjeet:

1. Ratsastaja rekisteröityy HopotiinRekisteröinnin voi tehdä sähköpostiosoitteella, Facebook-tunnuksella tai Google-tilillä osoitteessa hopoti.com. Hopoti-tili tulee tehdä ratsastajan nimellä ja tiedoilla, ei maksajan! Myös kaikille alaikäisille pitää luoda oma henkilökohtainen Hopoti-tili.

2. Lisää Ratsastuskoulu Ponikoulu suosikkitalliksesiRatsastuskoulu Ponikoulun suoraosoite: https://hopoti.com/stable/RatsastuskouluPonikoulu

Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydäntä. Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

3. Varaa haluamasi tunnitTallin Hopoti-sivujen Varaus-osiossa on kalenteri kaikista tunneista, etsi sieltä haluamasi tunti ja valitse Varaa. Jos olet sopinut ratsastuksen opettajan kanssa jostain kausipaikasta, niin muistathan varata KAIKKI ennaltasovitut tunnit oikeille paikoilleen! Varaus-sivulla voit valita myös varattavaksi useita tunteja kerralla valitsemalla kaikki haluamasi tunnit aikataulu-osiosta.

Tuntia varatessa voit ostaa Tallikortteja (5, 10, 20, 30 ja 60 kerran kortteja), joita voi käyttää tuntien helppoon varaamiseen Hopotissa. Tallikortteja on tarjolla erikseen normaaleille ja pienryhmätunneille, muista valita oikeanlainen tallikortti haluamallesi tuntityypille.

Irtotuntien, tallikorttien, kausien ym. maksutapoina ovat kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut, korttimaksut sekä erämaksut 3-24 kuukauden maksuajalla. Tutustu tarkemmin maksutapoihin Varaus-vaiheessa.

4. Hallinnoi tunteja HopotissaPeruutuskäytäntöjen puitteissa voit perua tuntisi omasta Hopoti-kalenterista ja saat korvaavan tuntisaldon omalle Tallikortillesi. Voit käyttää korvatut tuntisaldot uusien tuntien varaamiseen.

Ongelmatilanteissa ota yhteys Hopoti-tukeen sivun oikean alareunan puhekuplan avulla, Hopoti auttaa kaikissa rekisteröitymiseen, varaamiseen ja maksamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään. Ratsastajan Hopoti-aloitusoppaan löydät osoitteesta help.hopoti.com/aloittaminen/ratsastajan-aloitusopas/.

Jos kaipaat vielä lisäohjeita tai haluat antaa palautetta, voit tarvittaessa kääntyä myös Hopoti Chat -tukitiimin puoleen

 


Ratsastuskoulu Ponikoulu