Tervetuloa tutustumaan Ratsastuskoulu Ponikoulun toimintaan

Ratsastuspalvelut Ponikoululla

Talutusratsastus

Pienillä lapsille suunnatut talutustunnit järjestetään ensimmäisenä alkuillasta. Lapset pääsevät ratsastuksen lisäksi hoitamaan poneja ennen ja jälkeen ratsastuksen.

Satunnaisille kokeilijoille lauantaisin ponitalusta ilman erillistä ilmoittautumista kello 15-16 hintaan 2€/kierros.

Ratsastustunnit

Järjestämme ratsastustunteja kysynnän mukaan kaikkina arki-iltoina. Vakiotuntimme ovat varattavissa suoraan Hopotin kautta, mutta myös muina aikoina tunteja järjestyy; kysy ajanvarausta ratsastuksenohjaajalta.

Valmennustunnit

Edistyneillä ratsastajilla mahdollisuus osallistua tallilla käyvien eri ratsastusvalmentajien tunneille. Kysy lisätietoja ja aikatauluja.

Vuokrahevoset

Opetusratsumme etsivät säännöllisesti käyviä, kokeneita ratsastajia vuokraajiksi niille viikonpäiville, kun opetustoimintaa ei ole. Ota yhteyttä.

Päiväleirit

Loma-aikoina lapsille ja nuorille päiväleirejä ponien, hevosten ja ratsastuksen parissa.

Ratsastuskoulu Ponikoulun tallipalvelut

Responsive image

Kahvimaan tallilla myös tarjolla täysihoitokarsinapaikkoja. Täysihoitopaikoista vastaa Pokun Talli Oy.

Ponikoulun Ratsastajat

Ponikoulun Ratsastajat ry on yhdistys, jonka tarkoitus on vaalia jäseniensä hevosmiestaitoja.

Ponikoulu sijaitsee Kahvimaalla, Siuntiossa, osoitteessa Kahvimaantie 110.

Ratsastuksenohjaaja Terhi Skriko
puh: 040 747 3652
email: terhi.skriko(at)ponikoulu.fi
Pyydämme ottamaan kiireellisissä tapauksissa aina yhteyttä puhelimitse.

Paras aika ottaa Terhiin puhelimitse yhteyttä on arkisin puolenpäivän aikaan.

Näin pääset meille

Kahvimaantielle käännytään Vanhalta Turuntieltä, Turuntieltä tallille on matkaa noin 4 km.

Bussilla Helsingistä, Espoosta, Veikkolasta ja Lohjalta pääsee Vanhaa Turuntietä esim. Yövilän tienhaaraan, mistä on tallille matkaa noin 4km.
Bussiyhteydet löytyvät Matkahuollon ja LähiBussin sivulta.