| Suomeksi | Ratsastuskoulu PONIKOULU >> Suomeksi >> Muut eläimet

Muut eläimet

Ponikoulun perustajat ovat kautta aikojen olleet hyvin eläinrakkaita ihmisiä. Perheessä ei edes muisteta enää aikaa, jolloin kotieläimiä tai lemmikeitä ei olisi ollut. Eläinten lajikirjokin on ollut monipuolinen: kissoja, koiria, kaneja, frettejä, kilpikonnia, akvaarioita, gerbiilejä, kultahamstereita, kääpiöhamstereita...

Tälläkin hetkellä Skrikon perheen kodeissa tuhisee erinäinen määrä kissoja ja koiria.

Ratsastuksenohjaaja Terhi Skriko muistaa lapsuudessaan käyneensä Vantaalla sijaitsevalla Ponihaan tallilla, kun tallin perustaja Chrisse Fagerström piti siellä monenlaisia erilaisia eläimiä. Se teki lähtemättömän vaikutuksen Terhiin ja hän on koko ikänsä haaveillut samanhenkisestä omasta tallista; sellaisesti jossa lapset voisivat tutustua myös muihin maaseudun eläimiin, kuten vuohiin, lampaisiin, kanoihin, ankkoihin, jne.

Muutamia hevoseläimiin lukeutumattomia lemmikkejä Ponikoululla jo on, ja todennäköisesti eläimiä tulee olemaan jatkossa enemmänkin.